Εξαιρετικά κρίσιμα ο 27χρονος καταδρομέας ΣΥΟΠ

Σε  εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται  στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 27χρονος καταδρομέας ΣΥΟΠ που τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης με πτήση ελικοπτέρου και πτώση στη θάλασσα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστο Πιερή. Όπως ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο Κόσμος η κατάσταση του 27χρονου καταδρομέα εξακολουθεί να είναι κρίσιμη,  νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, φέρει κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και οίδημα στο κεφάλι. Ο καταδρομέας ΣΥΟΠ συμμετείχε σε εκπαιδευτική δραστηριότητα επίλεκτων στελεχών της Ε.Φ στην θαλάσσια περιοχή της Λάρας.

Όπως ανέφερε ο 27χρονος είναι έμπειρος αφού βρίσκεται στις τάξεις της ΕΦ εδώ και 6 χρόνια και δεν ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε τέτοιου είδους άσκηση.

Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε πτώση στη θάλασσα από ελικόπτερο και στην περιοχή δεν υπήρχαν βράχια. Τα τραύματα του καταδρομέα είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου δείχνουν ότι κάτι πήγε λάθος και  δεν έγινε σωστή πτώση  στη θάλασσα.

Όπως ανέφερε ο κ. Πιερή μετά την πάροδο του πρώτου κρίσιμου 24ωρου θα ληφθούν αποφάσεις και εάν χρειαστεί ο 27χρονος είτε θα μεταφερθεί στο εξωτερικό είτε θα έρθουν στην Κύπρο γιατροί για να τον εξετάσουν.

Κατηγορία : Bottom.

Αφήστε μια απάντηση