Υπέρ της συνδυαστικής ανάπτυξης το Κοινοτικό Συμβούλιο Κισσόνεργας

Το κοινοτικό Συμβούλιο Κισσόνεργας στηρίζει τη συμπερίληψη στους όρους προσφορών για τη μαρίνα, την κατασκευή προβλήτας για κρουαζιερόπλοια καθώς επίσης και την ανέγερση ξενοδοχείου με στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας και προοπτικών για την περιοχή.

Σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΚΣ Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού ξεκαθαρίζει ότι έχει εκλεγεί για να εξυπηρετεί τις μελλοντικές προοπτικές των δημοτών και των παιδιών τους και όχι για να αντιπροσωπεύει τους επιχειρηματίες, τα συμφέροντα και τις «ευκολίες» τους.

Με επιστολή που απέστειλε στον Υφυπουργό Τουρισμού και στους φορείς της Επαρχίας Πάφου για τη Συνδυαστική Ανάπτυξη της μαρίνας το ΚΣ Κισσόνεργας, αναφέρει πως σε συνέχεια της παρουσίασης της μελέτης για τη συνδυαστική ανάπτυξη μαρίνας και προβλήτας για κρουαζιερόπλοιο, το θέμα τέθηκε σε συνεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας το οποίο ομόφωνα τέθηκε υπέρ της συνδυαστικής ανάπτυξης και αποφάσισε να ζητήσει όπως στις προσφορές για τη μαρίνα να μπει όρος τόσο για την κατασκευή προβλήτας για κρουαζιερόπλοια όσο και όρος για ανέγερση ξενοδοχείου.

Το Συμβούλιο, προσθέτει ο κ. Στυλιανού, κατέληξε στην πιο πάνω απόφαση λαμβάνοντας υπόψη ότι με την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας καθώς επίσης και την ανέγερση του ξενοδοχείου θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και προοπτικές που θα ωφελήσουν όλη την περιοχή συμπεριλαμβανομένου της Κισσόνεργας.

Ο κοινοτάρχης Κισσόνεργας αναφέρει επίσης πως αναμένουν ότι όλοι οι φορείς της Πάφου θα στηρίξουν τη θέση τους, παρόλο που το Κοινοτικό Συμβούλιο Κισσόνεργας, στα όρια του οποίου θα είναι η μαρίνα πρέπει να έχει τον κύριο λόγο.

Κατηγορία : Bottom.

Αφήστε μια απάντηση