Η AEGEAN Airlines στην Πάφο μέχρι και τον Μάρτιο του 2023

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου σε συνεργασία με την AEGEAN Airlines, το συγκρότημα ξενοδοχείων Constantinou Bros στην Πάφο και τη στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού φιλοξένησαν την περασμένη βδομάδα, 10 Τουριστικούς Πράκτορες από την Ελλάδα με σκοπό να προωθηθούν περαιτέρω οι πτήσεις της AEGEAN Airlines, Αθήνας – Πάφου και να γνωστοποιηθεί καλύτερα η Πάφος ως τουριστικός προορισμός στην Ελλαδική αγορά.

Στα πλαίσια της φιλοξενίας, η ΕΤΑΠ μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γνωρίσουν την τουριστική Πάφο, να επισκεφθούν σημεία ενδιαφέροντος της επαρχίας όπως το αρχαιολογικό πάρκο, την Παλιά Πόλη, το παραλιακό μέτωπο, να ενημερωθούν εκτενέστερα στο τι έχει να προσφέρει η Πάφος ως ολόχρονος τουριστικός προορισμός κ.α. Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι ενημερώθηκαν για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών και της τουριστικής εμπειρίας.

Οι πράκτορες δήλωσαν κατ’ ενθουσιασμένοι με τον προορισμό και τη φιλοξενία ενώ διαβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν τις πτήσεις AEGEAN Airlines, Αθήνας- Πάφου όχι μόνο μέσω της διάθεσης αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και μέσω ετοιμασίας και προσφοράς μικρής διάρκειας ταξιδιωτικών πακέτων.

Πρόσφατα η AEGEAN Airlines έχει εξαγγείλει την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της στην Πάφο μέχρι και τον Μάρτιο του 2023.

Κατηγορία : Bottom.

Αφήστε μια απάντηση