Η Ryanair θα συνδέει το αεροδρόμιο Πάφου με 32 αεροδρόμια τον χειμώνα 2022-2023

Ιδιαίτερα εξαιρετική εξέλιξη στην απόφαση της Ryanair, σημειώνει ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου, Νάσος Χατζηγεωργίου, είναι τα δρομολόγια που συνδέουν την Πάφο με αεροδρόμια του Η.Β, Γερμανίας, Γαλλίας, Πολωνίας, Ισραήλ, Ολλανδίας, Ιρλανδίας κ.ά., που θωρούνται στρατηγικής σημασίας και αναβαθμίζουν το κύρος του προορισμού Πάφος αλλά και του Διεθνές Αεροδρομίου Πάφου.

Η ΕΤΑΠ Πάφου, προσθέτει ο κ. Χατζηγεωργίου, σε ανακοίνωσή του, είναι ιδιαίτερα ευτυχής που η Ryanair συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία στην Κύπρο με βάση την Πάφο, εξέλιξη η οποία ενισχύει τη μελλοντική προοπτική του προορισμού Πάφος.

Η τουριστική Πάφος μπήκε ήδη σε νέα τροχιά και πιο κοντά στον στόχο για επαναφορά του προορισμού στα επίπεδα του 2019, σε λειτουργία ολόχρονα και με καινοτόμες δράσεις εμπλουτισμού του μείγματος των επισκεπτών και των διαφόρων τμημάτων που εξυπηρετεί. Είναι πλέον στο χέρι όλων μας, προσθέτει, να συμβάλουμε όχι μόνο να διασφαλιστεί η επιτυχία των υφιστάμενων και νέων δρομολογίων αλλά και να αναπτύξουμε περαιτέρω την αεροπορική σύνδεση σε ολόχρονη βάση.

reporter.com.cy

Κατηγορία : Bottom.

Αφήστε μια απάντηση