Επαύλεις επωνύμων στο Cap St Georges Hotel & Resort

Έτοιμο το “διαμάντι της Μεσογείου”

 

Το πολυτελές τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort, βρίσκεται στην Πάφο στην είσοδο του Εθνικού Πάρκου του Ακάμα, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και του αρχαιολογικού χώρου των Ρωμαίων, μακριά από το θόρυβο της πόλης και «βυθισμένο» στο γαλάζιο της θάλασσας με μια μαγευτική θέα στη Μεσόγειο. Είναι ένας πολυβραβευμένος προορισμός σε διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και αποτελείται από 200 επαύλεις ιδιοκτησίας επώνυμων προσώπων με διεθνή εμβέλεια.

Στο θέρετρο πέραν από τις επαύλεις υπάρχει και ένα ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο ξενοδοχείο 5 αστέρων το οποίο διαθέτει μια σειρά από μοντέρνες και πολυτελείς εγκαταστάσεις όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.

Το Cap St Georges Hotel & Resort διαθέτει ένα μεγάλο και σύγχρονο αθλητικό κέντρο με διεθνείς προδιαγραφές και πλατεία με κοινόχρηστους χώρους.

Το Cap St Georges Hotel & Resort ανοίγει επίσημα τις πύλες του στις 10 Ιουνίου που ξεκινά με το εορταστικό τριήμερο του Κατακλυσμού. Μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού είναι προγραμματισμένες μια σειρά από δραστηριότητες που θα προσφέρουν ανεπανάληπτες εμπειρίες και διασκέδαση στους επισκέπτες του θερέτρου. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το 2023 και αναμένεται να συγκεντρώσουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον με πολλές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται με καλλιτέχνες με διεθνή ακτινοβολία.

Η μεγάλη βραδιά πραγματοποιείται την Κυριακή 12 Ιουνίου με τον εκλεκτό προσκεκλημένο και δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό και το διάσημο Ρωσικό συγκρότημα ‘ВІА ГΚΡΑ!

Τη Δευτέρα, 13 Ιουνίου, ανήμερα του Κατακλυσμού το Cap St Georges Hotel & Resort παραμένοντας πιστό στην παράδοση προσφέρει μια πλούσια σειρά από δραστηριότητες και παιχνίδια με νεροπόλεμο, μπουγελώματα, μουσική με DJ και παραδοσιακά εδέσματα όπως λουκουμάδες για μια μέρα γεμάτη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους στην παραλία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την κράτησή τους στο ξενοδοχείο, επικοινωνώντας με την ομάδα κρατήσεων του ξενοδοχείου στο τηλέφωνο 26 000 000 ή μέσω email στη διεύθυνση: reservations@capstgeorges.com. Για κρατήσεις επαύλεων επικοινωνήστε με την ομάδα ενοικιάσεων στο: 7000 7454 ή μέσω email στο rentals@capstgeorgesvillas.com.

Αφήστε μια απάντηση