Δύσκολη περίπτωση η κατάσταση της Ζ. Αιμιλιανίδου, ευχή Προέδρου να ξεπεράσει σύντομα τα προβλήματα

Τη Ζέτα Αιμιλιανίδου επισκέφθηκε στο νοσοκομείο Υγεία ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της, η οποίς εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Σε δηλώσεις του μετά ανέφερε ότι πρόκειται για δύσκολη περίπτωση και ευχήθηκε όπως η κ. Αιμιλιανίδου ξεπεράσει σύντομα τα προβλήματα.

Ο κ. Αναστασιάδης έφτασε στις 10 το πρωί στο Υγεία, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω Κυριάκο Κούσιο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με τους θεράποντες ιατρούς και διευθυντικό προσωπικό του νοσοκομείου κατά την οποία ενημερώθηκε για την πορεία εξέλιξης της κατάστασης της υγείας της κ. Αιμιλιανίδου.

«Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για την κατάσταση της υγείας της Υπουργού. Παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Ο επικεφαλής γιατρός μου εξήγησε τα πάντα. Είναι μία δύσκολη περίπτωση», σημείωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Εξέφρασε «την ικανοποίησή μου διότι οι γιατροί όλα τα μέσα που υπάρχουν προκειμένου να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό».

«Εύχομαι και προσεύχομαι η κ. Αιμιλιανίδου να ξεπεράσει σύντομα τα προβλήματα», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο

ΚΥΠΕ

Κατηγορία : Bottom.

Αφήστε μια απάντηση