Δύο Ρώσους συνέλαβε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πλαστογραφημένων συνταγών

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες βράδυ γύρω στις 20:00, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο από 33χρονο εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης από τα ΤΑΕ Αμμόχωστου και Λευκωσίας.

Συνοδηγός του οχήματος ήταν 20χρονος και στην κατοχή του εντοπίστηκαν τρεις συνταγές συγκεκριμένου ιατρού συμπληρωμένες με ονόματα και ημερομηνίες για φάρμακο που περιέχει κοδεϊνη το οποίο αποτελεί υποκατάστατο ναρκωτικής ουσίας.

Ηγέρθηκαν υποψίες ότι πιθανόν οι συνταγές να ήταν πλαστογραφημένες και από  εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Πάφου διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος ιατρός κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσεί, δεν εργάζεται και είναι κλινήρης, οπόταν και ήταν αδύνατον να υπογράψει τέτοιες συνταγές.

Από έρευνα που έγινε στην κατοικία του 20χρονου βρέθηκε σφραγίδα του ιατρού με το όνομα του καθώς και αριθμός μπουκαλιών με το συγκεκριμένο φάρμακο.

Ο 20χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα για πλαστογράφηση συνταγών ενώ ο 33χρονος οδηγός του οχήματος παραδόθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Κατηγορία : Bottom.

Αφήστε μια απάντηση