Χόρεψαν για τους μικρούς Λουκά και Ηρακλή

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπική εκδήλωση των έξι χορευτικών συγκροτημάτων της Πάφου…

 

Πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο Πάφου η μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση των έξι Λαογραφικών Ομίλων της Πάφου, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των μικρών συμπολιτών μας Λουκά Σταύρου και Ηρακλή Αναστασίου, οι οποίοι τυγχάνουν θεραπείας κατά της λευχαιμίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάτω από την ομπρέλα του κινήματος   “Χορεύουμε για τη ζωή” που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και στόχος είναι να καταστεί θεσμός και στην πόλη μας, για την οικονομική ενίσχυση ανθρώπων ή συνόλων που χρήζουν βοήθειας.

Οι χορευτές και χορεύτριες των έξι χορευτικών συγκροτημάτων Λαογραφικός Όμιλος το Κάστρο, Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Στ’ αχνάρκα της Παράδοσης,  Πολιτιστικός Όμιλος Ιεροί Κήποι, Λαογραφικός Όμιλος Αφροδίτη Γεροσκήπου, Λαογραφικός Όμιλος ΚΤΗΜΑ και Πολιτισμικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών, σε ένα κατάμεστο θέατρο, παρουσίασαν Κυπριακούς, Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και ρεμπέτικα και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Στην εκδήλωση που παρουσίασε η επίσης συμπολίτισσα μας ηθοποιός Παμπίνα Δημητρίου, απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδων Φαίδωνος, ο οποίος αφού έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης, τόνισε ότι η Πάφος συνειδητά θα στηρίξει την παραγωγή πολιτισμού από τοπικά σχήματα.

Το πρώτο λοιπόν “χορεύουμε για τη ζωή”, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, τόσο από πλευράς συμμετοχής κόσμου όσο και καλλιτεχνικά προσφέροντας ένα θέαμα υψηλού επιπέδου, με το χορευτικά συγκροτήματα να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους.

Αφήστε μια απάντηση