Εξήγγειλε υποψηφιότητα ο Χριστοδουλίδης

Εξήγγειλε και επίσημα σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοκρατίας ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επέλεξε να απευθυνθεί στους πολίτες μέσω βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στα social media της προεκλογικής του εκστρατείας.

Στην ομιλία του ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατέθεσε τις προτάσεις και το όραμα του σε μια σειρά από τομείς, που αφορούν την κοινωνία, την οικονομία και το Κυπριακό. Σε σχέση με το Κυπριακό, ο τέως υπουργός Εξωτερικών, τόνισε τη σαφή στήριξη του στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, ενώ σε σχέση με την οικονομία, κατέθεσε σε γενικές γραμμές πως οραματίζεται μια δυνατή οικονομία, πραγματικά ανταγωνιστική και ανθεκτική, που πρωταγωνιστεί στην καινοτομία και στην επιχειρηματικότητα, με ένα μοντέλο ανάπτυξης, που θα αυξάνει τον παραγόμενο πλούτο, θα μεγιστοποιεί την προστιθέμενή αξία και θα δημιουργεί νέες, ποιοτικές, θέσεις εργασίας.

Σε σχέση με την υποψηφιότητα του ο Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος στους πολίτες, έστειλε το μήνυμα πως οραματίζεται την ίδια Κύπρο με αυτούς, έστω κι αν κάποια στιγμή έχασαν την ελπίδα τους και το παράτησαν. «Ήρθε η ώρα, αφού συμφωνούμε, να το προσπαθήσουμε μαζί, όλοι, για την Κύπρο των παιδιών μας. Δεν είναι επιλογή. Είναι χρέος. Είναι οφειλή όλων μας», είναι το μήνυμα που θα στείλει ο ανεξάρτητος υποψήφιος.

Κατηγορία : Bottom.

Αφήστε μια απάντηση