Μοιράζει «συγγνώμες» για να πέσει στα μαλακά ο πιλότος

Μετά τις 10:30 ξεκίνησε η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο οποίος ισχυριζόταν πως θα κάνει μια «κατάθεση ψυχής» για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, έναν χρόνο πριν, στη μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος στάθηκε μπροστά στους δικαστές δείχνοντας… συγκινημένος και είπε πως δεν έχει δικαιολογία για ό,τι έκανε, λέγοντας: «Για αυτό που εξετάζουμε σήμερα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου. Αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια ούτε στο σκυλάκι μας. Δεν υπάρχει αρκετή λέξη “συγγνώμη” προς κανέναν, ούτε προς την Καρολάιν, που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας, που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου, που έχασε εξαιτίας μου την κόρη της. Στη Ρόξυ πόσες φορές να πω “συγγνώμη” για ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου…

Το τι συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρεια και ειλικρίνεια. Δεν θα είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου ή που με καταριέται ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που δεν με έχει γνωρίσει, μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».

zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση