Κοινοτικό νηπιαγωγείο στην Τσάδα

Κοινοτικό νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει από τη νέα σχολική χρονιά στην περιοχή Κοίλης Τσάδας.

Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος Γονέων του Περιφερειακού Νηπιαγωγείου Τσάδας Κοίλης “Ευαγόρας Παλληκαρίδης” σε συνεργασία με τα Κοινοτικά Συμβούλια των χωριών Τσάδας, Κοίλης, Καλλέπειας, Λετύμπους, Χούλους, προτίθεται να δημιουργήσει κοινοτικό νηπιαγωγείο  το οποίο θα στεγάζεται στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου στην κοινότητα Κοίλης.

Το Κοινοτικό Νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει, για πρώτη χρονιά, τον Σεπτέμβριο 2022 και οι γονείς/κηδεμόνες θα καταβάλλουν δίδακτρα, το ύψος των οποίων θα καθοριστεί σύμφωνα με τις οικονομικές υποχρεώσεις και τις ιδιαιτερότητες της σχολικής μονάδας.

Δικαίωμα δήλωσης ενδιαφέροντος έχουν όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως της χώρας προέλευσης ή εθνικότητας τα οποία διαμένουν μόνιμα ή προσωρινά στην Κύπρο, και είναι ηλικίας 3 – 4 ετών και  8 μηνών.

Ο βουλευτής Πάφου του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης με γραπτή ανακοίνωση χαιρετίζει την προσπάθεια και καλεί  τους γονείς των κοινοτήτων Τσάδας, Κοίλης, Καλλέπειας, Λετύμπους, Χούλους που έχουν παιδιά να επιλέξουν το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο ώστε η δημιουργία του να είναι η απαρχή αναγέννησης της υπαίθρου.

Κατηγορία : Bottom.

Αφήστε μια απάντηση