Ρίψη πυροβολισμού σε οικία 57χρονης

Υπόθεση ρίψης πυροβολισμού σε κατοικημένη περιοχή, παράνομη κατοχή και μεταφορά κυνηγετικού όπλου και εκρηκτικών υλών, κακόβουλη ζημιά και οπλοφορία προς διέγερση τρόμου διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 28χρονου.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε χθες  από 57χρονη γυναίκα κάτοικο Πάφου, ότι εντόπισε το απόγευμα ζημιές στις αλουμινένιες περσιάνες του δωματίου της για τις οποίες ηγέρθηκαν υποψίες ότι είναι πυροβολισμός από κυνηγετικό όπλο. Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου επισκέφτηκαν την σκηνή, και όπως διαπιστώθηκε είχε υποστεί ζημιά το αλουμινένιο παράθυρο του δωματίου της κατοικίας το οποίο φέρεται να είχε ίχνη από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου.

Ενώ από περαιτέρω εξετάσεις εκτιμάται, ότι ο πυροβολισμός πρέπει να ρίφθηκε ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα γύρω στις 04:30 το πρωί όταν είχε ακούσει κάποιον θόρυβο αλλά δεν είχε δώσει σημασία.

Η 57χρονη εκδήλωσε υποψίες εναντίον 28χρονου ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις με την κόρη της και όπως ανέφερε η παραπονούμενη στην Αστυνομία στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές από τον νεαρό. Εναντίον του νεαρού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Κατηγορία : Bottom.

Αφήστε μια απάντηση