Τα βλέμματα στραμμένα στο ΓΣΠ

Με το βλέμμα στραμμένο στο ΓΣΠ, διεξάγονται σήμερα οι δύο επαναληπτικοί προημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου ποδοσφαίρου Coca – Cola ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΛ, και ΑΕΚ και Ονήσιλο.

Το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΛ, καθώς οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στον πρώτο αγώνα, και ο σημερινός επαναληπτικός που αρχίζει στις 19:00 στο ΓΣΠ αναμένεται αμφίρροπος.

Τόσο η Ομόνοια όσο και η ΑΕΛ έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για κάτι καλό τη φετινή σεζόν, όπως η έξοδος στην Ευρώπη, στον θεσμό του Κυπέλλου, αφού στο πρωτάθλημα έχουν μείνει στο 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το ισόπαλο 1-1 δίνει ελαφρύ προβάδισμα στην Ομόνοια καθώς μετρά το εκτός έδρας γκολ που σημείωσε και σε περίπτωση ισοπαλίας χωρίς τέρματα θα πάρει την πρόκριση. Διαιτητής ορίστηκε ο Livio Marinelli, με Α’ Βοηθό τον Όμηρο Τζιωρτζή, Β’ Βοηθό τον Παύλο Γεωργίου και 4ο τον Χρυσοβαλάντη Θεουλή.

Στον άλλο προημιτελικό, η ΑΕΚ έχει πάρει ήδη την πρόκριση απέναντί στον Ονήσιλο Σωτήρας καθώς στον πρώτο αγώνα στη Λάρνακα είχε επικρατήσει σε 8-0. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 στο στάδιο «Τάσος Μάρκου».

ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση