Ένας νεκρός και επτά τραυματίες μετά από έκρηξη κτηρίου στον Νότιο Λίβανο

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες – Έκρηξη σε κτήριο της σιιτικής παράταξης “Αμάλ” στον Νότιο Λίβανο – Καταστράφηκε ολοσχερώς ένα κτήριο – Παρακείμενες εγκαταστάσεις του δημαρχείου της πόλης υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές

Τουλάχιστον ένας νεκρός και επτά τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής θλιβερός απολογισμός έκρηξης, που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στην κωμόπολη Μπανααφούλ του Νοτίου Λιβάνου. Καταστράφηκε ολοσχερώς ένα κτήριο, στο οποίο στεγάζονταν τα γραφεία του προσκοπικού κινήματος που πρόσκειται στη Σιιτική Πολιτοφυλακή της παράταξης «Αμάλ», ενώ οι παρακείμενες εγκαταστάσεις του δημαρχείου της πόλης υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο νεαρός άνδρας που έχασε τη ζωή του κατά την έκρηξη ήταν στέλεχος της Πολιτοφυλακής της «Αμάλ». Η παράταξη «Αμάλ», επικεφαλής της οποίας είναι ο Πρόεδρος του Λιβανικού Κοινοβουλίου, Ναμπίχ Μπέρι, επιστράτευσε τοπικά της στελέχη, ούτως ώστε να περισυλλέξουν τους τραυματίες και να επιθεωρήσουν τον χώρο της καταστροφής, χωρίς την ανάμιξη κυβερνητικών δυνάμεων. Οι συνθήκες που προκάλεσαν την έκρηξη διερευνώνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση