Μισ-άνοιξε η Ν. Νικολαΐδη

Κάποιοι μιλούν για κοροϊδία, αλλά αναγνωρίζουν ότι σύντομα θα ανοίξει κανονικά…

 

Για άλλη μια φορά, ακούστηκε και δημοσιεύτηκε μάλιστα ότι άνοιξε οριστικά αυτή τη φορά η Νεοφύτου Νικολαΐδη. Όταν βέβαια την επισκεφθήκαμε μόνο ανοικτή δεν την βρήκαμε, καθώς τα συνεργεία βρισκόντουσαν επί το έργω και μάλιστα επικρατούσε ένας ασυνήθιστος οργασμός.

Ο δρόμος μάλιστα ήταν εντελώς κλειστός και από τις δύο κατευθύνσεις, με

Συνεργεία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου να προσπαθούν να εγκαταστήσουν προφανώς τους νέους μεταλλικούς πασσάλους γιατί οι παλαιοί ξύλινοι πάσσαλοι βρίσκονται ακόμα στη θέση τους και αναρωτιόμαστε εάν έγιναν οι υπογειοποιήσεις των καλωδίων που μάλιστα χρησιμοποιούνται   πολλές φορές ως δικαιολογία για καθυστερήσεις.

Το οδόστρωμα πάντως είναι ολοκληρωμένο στην Νεοφύτου Νικολαΐδη, οι προσβάσεις όμως στους κάθετους δρόμους δεν έχουν ολοκληρωθεί και παραμένουν κλειστοί.

Δώρο άδωρο χαρακτήρισαν πολλοί περίοικοι την ανακοίνωση του ανοίγματός του δρόμου ενώ άλλοι μας μίλησαν ξεκάθαρα για κοροϊδία.

Δεν μπορεί μας είπαν να ανακοινώνουν ότι άνοιξε ο δρόμος και παραδόθηκε στην κυκλοφορία, ενώ τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί και κάθε τρεις και λίγο τον κλείνουν.

Εν όσο οι προσβάσεις από τους κάθετους δρόμους δεν ανοίγουν δεν νοείται άνοιγμα του δρόμου και επαναφορά των επιχειρήσεων μας στην κανονικότητα μας είπαν άλλοι.

Το σίγουρο είναι ότι κατά τις βραδινές ώρες που δεν εργάζονται τα συνεργεία η Νεοφύτου Νικολαΐδη είναι ανοικτή και μπορείτε να διασχίσετε το κομμάτι από τα Κυβερνητικά κτίρια μέχρι το άγαλμα μακαρίου του Γ΄ και Αντίστασης. Όσο όμως για την μέρα δεν ορκιζόμαστε. Δοκιμάστε και να είστε τυχεροί μπορεί και να την πετύχετε ανοικτή. Όσο για τους κάθετους δρόμους, μην ρισκάρετε να μπείτε σε αυτούς γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδα.

Αφήστε μια απάντηση