Φενγκ Σούι: Τα 4 φυτά για θετική ενέργεια και τύχη στον χώρο σου

Τα φυτά στον χώρο μας πέρα από την αισθητική και το όμορφο περιβάλλον που δημιουργούν, σύμφωνα με το Φένγκ Σούι, έχουν θετική επίδραση στον ψυχισμό και τη ζωή του ανθρώπου, διευκολύνοντας την ροή της θετικής ενέργειας.

Γιασεμί

Το γιασεμί είναι συνιφασμένο με την προσέλκυση καλής τύχης και θετικής ενέργειας. Το συγκεκριμένο φυτό συμβάλλει στην ενδυνάμωση των διαπροσωπικών σχέσεων, οπότε αν σκέφτεσαι να συγκατοικήσεις με τον αγαπημένο σου, διακόσμησε το καινούργιο σας σπίτι με μία γλαστρούλα γιασεμί.

Μπαμπού

Το μπαμπού αποτελεί ένα από τα φυτά σύμβολο του Φενγκ Σούι. Τα μπαμπού προσελκύουν τύχη, υγεία, πλούτο, αφθονία, αγάπη και ευημερία στο χώρο σου.

Βασιλικός

O βασιλικός πέρα από το άρωμα που προσφέρει στα φαγητά μας, είναι ένα φυτό με αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που επίσης δρα ενάντια στα κουνούπια. Σύμφωνα μάλιστα με το Φενγκ Σούι έχει μια πνευματική θεραπευτική επίδραση, καθαρίζοντας τον αέρα από την αρνητική ενέργεια και προσελκύοντας τη θετική.

Παχίρα

Η Παχίρα είναι ένα φυτό που προσελκύει την καλή τύχη, τον πλούτο και την ισορροπία. Μάλιστα το σχήμα των φύλλων της συνδέεται με τα πέντε βασικά στοιχεία του Φενγκ Σούι, το ξύλο, το νερό, τη γη, τη φωτιά και το μέταλλο.

Αφήστε μια απάντηση