Πυροκαρβουνομαυρίλα στην Ευρώπη του «Δυτικού Πολιτισμού»!

Ανατολή (που βκένει ο Ήλιος, Φως) για τους Ευρωπαίους δεν υπάρχει! Υπάρχει μόνον Αναγέννηση, Πρίγκιπες αποικιοκράτες και βιομηχανική επανάσταση με τους «φτηνούς» εργάτες (ή δούλους) από τις αποικίες! Στην χώρα της αποικιοκρατίας και της Μεγαλιοτάτης συνέβη το πιο κάτω:
Το συντηρητικό κόμμα ήθελε το εργατικό προσωπικό για τα εργοστάσια του κλπ. Το εργατικό κόμμα ήθελε τους εργάτες για τις συντεχνίες τους (ψήφους)! «Επανάσταση» δεν θα υπήρξε ποτέ χωρίς τους ξένους «δούλους»!

Οι Εγγλέζοι τσάι μετά μουσικής στο κατάστρωμα του πλοίου περνούν ωραία και παρακολουθούν την σφαγή! Στην προκυμαία της Σμύρνης σκοτώνουν οι «βάρβαροι» τους Έλληνες. Υπό τις διαταγές του Αρχιστράτηγου (αυθαίρετο;) Τρότσκη που τον όρισε ο Αττατούρκ. Αγγλογάλλοϊταλοί με τους αδελφούς Ρώσους ξεπάστρεψαν τον Ελληνισμό της Ασίας Ανατολής! Ξέρετε, γνωρίζετε ότι ο Δυτικός Πολιτισμός είναι γέννημα του Ελληνικού Πολιτισμού (έτσι λένε οι ίδιοι οι Δυτικοί) του 5ου αιώνα π.χ. Ξέγραψαν (σκόπιμα) τους Μεγαλέξανδρους, Ανατολική Αυτοκρατορία (Ρωμιοσύνη) με την Αγιά Σοφιά την ΠΟΛΗΝ των Πόλεων, την Βασιλεύουσα του Βόσπορου και του κόσμου!

Η Αγία Σοφία άλλαξε με τους μιναρέδες κύριοι της Δύσης; Όχι ούτε που φαίνονται. Το διαμάντι δεν έχασε την ομορφιά και τα καράτια του! Τους Δυτικούς τους πείραξε η εισβολή του Ρώσου Πούτιν στην Ουκρανία τόσο που άμεσα έβαλαν όρους κακούς για να τον πατήσουν χαμέ! Η εισβολή και η συνεχιζόμενη κατοχή της μισής Κύπρου δεν, δεν τους πιάνει μάνα μου! Ρε τους Δημοκράτες του αέρα και των αστραγαλιών! Φέρτε μας τον Ούγγρο Θεμιστόκλα να βάλει τάξη στα Ευρωπαϊκά και ειδικά στην Ένωση με τους Εγγλέζους πόξω! Οι Γερμανοί ξανάρχονται ή οι Αμερικάνοι ή οι Ρώσοι και λοιποί συμφεροντολόγοι και απάνθρωποι. Τα κακά δίποδα (που βάζουν εαυτούς «ΜΕΓΑΛΟΥΣ») μετρούν περίπου χίλιους στην οικουμένη! Ντροπή στο ανθρώπινο είδος που τους αποδέχεται!

Ευρώπη
Δυτικός Πολιτισμός Αναγέννηση!
21ος αιώνας αρχή του τέλους του «Δυτικού Πολιτισμού»;

Ξεκινώντας από τα ….ισμος, δημιουργός των από το Δυτικόν Πολιτισμόν Αποικιοκρατισμός, Ιμπεριαλισμός, Καπιταλισμός, Φιλελευθερισμός, Νεοφιλελευθερισμός, Κομμουνισμός, Τροτσκισμός, Μαοϊσμος, Λενινισμός και πάει λέγοντας.

Για λόγους προσωπικούς ξεκινώ από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. (Τα γραφόμενα μου ολίγο αυθαίρετα, ολίγο μη επιστημονικά, με ολίγες γνώσεις και με μέτριο νου). Τελείωσε το κακό τραβήσαν τις γραμμές επειδή δεν μπορούσαν οι δύο μέγιστοι ηγέτες (Νικητές) φέρανε και τον τρίτον από την Αμερική! Αποτέλεσμα;
Φασαρίες χοντρές με πρώτο τον Εμφύλιο στην Ελλάδα με παρόντες (πρωταγωνιστές) Εγγλεζοαμερικάνους Χερ Ματζιεστη δε Κουϊν, πούρο, μουστάκια Σταλινισμού!
Ιρλανδία «Ηνωμένο» Βασίλειο
Συνεχίζεται η αγάπη λυκοφιλία και πάει λέγοντας. Η Σκωτία ετοιμάζεται να φύγει από το «γκρέϊτ».

Στα μουλωχτά Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Γιβραλτάρ.
Ισπανία με Φασισμό (Φράγκο, Κουέρνικα) μετά με «τρομοκράτες», μετά Καταλωνία και λοιποί και μετά μικροσκάνδαλα Βασιλικά!

Γιουγκοσλαβία; Άκουσον – άκουσον βομβαρδισμοί του Βελιγραδίου από τον Δυτικό Πολιτισμό (ΝΑΤΟ) προς διαμελισμό.

Κακό μεγάλο στα Δυτικά Βαλκάνια και συνεχίζεται. Πολλές οι δημοκρατικές (κακόν χρόνο νάχουν) χώρες θέλουν να βάλουν το χέρι τους!

«Τουρκική Αυτοκρατορία» με τους γείτονες της δεν άφησε κανένα ήσυχο με γενοκτονίες και τα λοιπά δικά τους που είναι ειδικοί με δέκα «μάστερ»!

Γαλλόφωνοι, Φλαμανδοί. Άκουσον – άκουσον οι Βρυξέλλες πρωτεύουσα του Δυτικού Πολιτισμού (Ενωμένη Ευρώπη) δεν τα βρίσκουν!

Ιταλία: Βορράς, Νότος άλλοι λαοί! Το Σαν Μαρίνο στέκει όπως και ο Πάπας με το Βατικανό.

Ελβετία κράτος με Καπιταλισμόν 101% «ουδέτερη»! Τώρα κάτι πάει ν’ αλλάξει προς το χειρότερον.

Ουγγαρία ουδέν σχόλιο. Κανένας πρόσφυγας αποδεκτός. Θα τους χαλάσει την κουλτούρα και το DNA τους!

Κύπρος μου: 1960 «λεύτερη» Ευρωπαϊκή Χώρα με τρείς προστάτες εγγυητές! Την μικρή Ελλάδα, την Μεγάλη Βρετανία (από τους μεγάλους αποικιοκράτες), την Τουρκία, εγκλήματα, Γενοκτονίες Κούρδοι, Σύριοι, Έλληνες της Πόλης Ίμβρου, Τενέδου, Μικράς Ασίας, Πόντου, Αρμενίας κλπ. μέχρι και τα ψαράκια τα μικρά θα τα ξαφανίσουν!

1964 «Ναπάλμ πόμπες» Αμερικάνικες που εδόθησαν μούχτι στη Τουρκία!
Ο Δυτικός Πολιτισμός τις είχε απαγορεύσει! Μάνα μου τον ρε! Είπανε τίποτα οι Ευρωπαίοι Δημοκράτες και του Ατλαντικού;
Είναι δυνατόν Βουλευτής και αγράμματος ή με την ασθένεια εξέχασα σιόρ όταν του ήλθε ξανά στη μνήμη το δήθεν μάνα μου ρε εξέχασα. Ο πρώτος πόλεμος στην Ευρώπη την ιμπεριαλιστική είπεν! Καλά σιόρ Δημήτρη το Βελιγράδι που είναι; στα κάκκαφα της Βορείου Ιρλανδίας. Καλά σιόρ κύριε Δημητρίου η Πατρίδα σου που είναι στη Νότιο Αφρική; Μα ρε Μιστόκλα έχουμε έτσι ανθρώπους στη Βουλή μας;
1967 Πραξικόπημα με πρωτεργάτες τη Φασιστική Χούντα των Αθηνών Κολωνακίου παιδιά του Δυτικού Πολιτισμού βέβαια!

1974 Εισβολή από Τουρκία. Μίλησε κανένας; Μιχάλη μου άκουσες τίποτα ………………….
Ηνωμένα Έθνη με ηγέτες μέτριους προς το τίποτα. (Ο ένας είχε κάποια συμμετοχή με το Ναζισμό Χιτλερισμό!)

2022 Εισβολή Ρωσίας στην Ουκρανία!

Ο Δυτικός Πολιτισμός «απέκλεισε» την Ρωσία από την Δημοκρατική Ευρώπη με την «βοήθεια» βέβαια του Ατλαντικού. Ο λαός θα πκιερώσει τα σπασμένα των ….. ισμών. Κακό χρόνο ναχουν μ’ όλη μου την όρεξη. Πολύ απογοητευμένος. Μόνον ντροπή νοιώθω. Γκουντέρες αστεία πράμματα! Τραγωδίες κάθε μέρα. Στην Αφρική πεθαίνουν από πείνα, βιασμούς, αποκλεισμούς, εγκάθετους παραεγκάθετους πκιερωμένους, πωρομένους! ανθρωποφάγους (Ίντι Αμην)

Η Χαρμολύπη παρούσα στο Έθνος. Ο αλληλοσκοτωμός στο αίμα του Έλληνα; Ανάγκη τόχει! Η Ελένη του Έρωτα και του Ομήρου πρωταγωνιστής. Όπως και ο Αχιλλέας που πάει πρώτος στη μάχη. Ανίκητος και πρώτος νεκρός!

Αυτοδιάθεση και μετά ένωση.
ΟΧΙ. Ένωση και μόνον ένωση, λαλεί στους Κυπρίους απεσταλμένους από τα βουνά ο μέγας Αρχηγός του ΚΚΕ!
Και μετά το χάος.
Και μετά το κλάμα.
Και μετά η ελπίδα.
To Tρόοδος, Πενταδάκτυλος εκεί, όπως και οι ανεμώνες, τα κυκλάμινα, οι τουλίπες, τα κρινάκια, τα τερράτσια τζιαι οι ελιές.
Η πέτρα του Ρωμιού ή Αφροδίτη της Κύπρου αιώνια εδώ.
Ο τόπος μου. Πολιτισμός και μόνον. Σηκώνεις μια ρότσα και βρίσκεις ιστορία Ελληνική και «παρασιτική» εκείνη των κουνουπιών, των τρωκτικών των εισαγομένων! Μικρή η χώρα μου. Μεγάλη στα ΜΕΓΑΛΑ και ΔΥΝΑΤΑ και Αθάνατα, αιώνια! Μέσα στις μυρωδκιές του γιασεμιού και του τριαντάφυλλου του Αγρού.

Υστερόγραφο
Η χώρα και οι κάτοικοι ονομάζονται Ελλάδα και Έλληνες. Οι Εγγλεζοσάξωνες λένε Γκριϊς και Γκρικς! Κανένας μέχρι σήμερα (Ηγεσία της φακής τύπου μουτζιέντρα) δεν διόρθωσε το κακό (λάθος) όπως και τονομα «Βυζαντινή» Αυτοκρατορία!
Τραγικό μετά περιπαιξίματος. Δεν είδαμε δεν ακούσαμε τον «Δυτικό Πολιτισμό» να κάμνει τίποτα για τον Εισβολέα στη μικρή μας Πατρίδα. Λόγια του αέρα του κουπανιστού Οχτροί και «ΦΙΛΟΙ»! Μα ρε Χριστοφή πως τα καταφέρνουν;
Ατε ρε μαννέ και που παίζεις τον πολύξερο δεν καταλαβαίνει ότι τζιαι δικοί μας είναι μέσα στο παίγνιον!

Α. Λοϊζάς

Αφήστε μια απάντηση