Κατερίνα Καινούργιου: «Στην Ιταλία πίστευα ότι ο Φίλιππος θα με χωρίσει»

H Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στον Alpha μίλησε στον Μιχάλη Πλεμένο και το Happy Day, για όλους και για όλα.

«Με το που άκουσα τον τίτλο της εκπομπής μου, Super Κατερίνα, είπα ότι δε μου αρέσει καθόλου, μήπως είναι λίγο ψωνίστικος; Αρχίζει και διαρρέει ο τίτλος και βλέπαμε σχόλια θετικά και ότι έχει πλάκα. Σούπερ θα είναι η εκπομπή όχι εγώ. Δεν μαγειρεύω, δεν χορεύω, όλα λάθος. Είμαι το μεγαλύτερο αγγούρι της ελληνικής τηλεόρασης» είπε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε: «Ένας από τους λόγους που ήθελα να πω ναι ήταν ότι θα έπαιρνα πολύ καλή πάσα από το Happy Day».

Η παρουσιάστρια μίλησε παράλληλα και για τις διακοπές της με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη στην Ιταλία.

«Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία. Κυριολεκτικά, γιατί ζητούσα συνέχεια από τον Φίλιππο να με βγάζει φωτογραφίες και μου είπε ότι έπρεπε να πάρουμε μαζί μας την Πωλίνα τη φωτογράφο. “Δεν το αντέχω να σε βγάζω κάθε τρεις και λίγο” μου είπε. Όλες οι φωτογραφίες χάλια και παρακαλούσα τους περαστικούς να  με βγάλουν. Πρόταση γάμου νομίζω δε θα γίνει ποτέ» ανέφερε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφήστε μια απάντηση