Περίπου 500 πολιτικοί γάμοι μέχρι το τέλος του 2021 στην Πέγεια

Περίπου πεντακόσιοι πολιτικοί γάμοι αναμένεται να τελεστούν στον Δήμο Πέγειας μέχρι το τέλος του 2021, ενώ κάποιες κρατήσεις γάμων έχουν μεταφερθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, λόγω και της αβεβαιότητας που επικρατεί από την πανδημία, σύμφωνα με την Λειτουργό Τέλεσης Γάμων στον Δήμο Πέγειας Μαρία Γιάγκου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Γιάγκου  χαρακτήρισε καλύτερο το έτος 2021 από το προηγούμενο, λέγοντας ενδεικτικά πως το 2021 αναμένεται να τελεστούν περίπου πεντακόσιοι πολιτικοί γάμοι στον Δήμο Πέγειας σε σύγκριση με διακόσιους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν το 2020, ενώ το 2019 τελέστηκαν εξακόσιοι πενήντα πολιτικοί γάμοι.

Μέχρι τον Ιούλιο του 2021 τα περισσότερα ζευγάρια που τέλεσαν τον πολιτικό τους γάμο στον Δήμο Πέγειας ήταν από το Ισραήλ και από την Ρωσία ενώ τον Αύγουστο τελέστηκαν πολιτικοί γάμοι και Βρετανών, είπε.

Σε σχέση με τον Σεπτέμβριο η κ. Γιάγκου είπε πως αναμένεται η αύξηση του αριθμού τέλεσης πολιτικών γάμων και των ζευγαριών που θα δώσουν “όρκους αγάπης” στην Πέγεια. Επεσήμανε επίσης πως κάποιες κρατήσεις του 2021 μεταφέρθηκαν για τα επόμενα έτη λόγω και της πανδημίας.

Η Πέγεια συνέχισε «θεωρείται από τα πιο must μέρη του κόσμου, προσφέροντας διαφορετικά πακέτα γάμου, ακόμη και γάμο στην παραλία». Η τέλεση πολιτικών γάμων για τους Κύπριους είναι απλή διαδικασία, ωστόσο για Βρετανούς και ζευγάρια από χώρες εκτός ΕΕ η διαδικασία προνοεί ότι πρέπει να σφραγίζονται τα πιστοποιητικά γάμου στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, ενώ τα ραντεβού μπορεί να καθυστερούν, είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση