Κύπριος παρουσιαστής στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega!

Τη μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση ετοιμάζει τους τελευταίους μήνες η Ελένη Μενεγάκη, ύστερα από ένα χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η ωραία Ελένη λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές φρόντισε να κλείσει τους συνεργάτες της που θα την πλαισιώνουν από τον Σεπτέμβριο στο Mega, με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ να αναφέρει πως θα επιστρέψουν δίπλα της παλιοί της συνεργάτες, ενώ θα δούμε και νέα πρόσωπα στην ομάδα της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Ουγγαρεζός είναι η μεγάλη μεταγραφή από τον ΑΝΤ1, ο οποίος μάλιστα ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που συζήτησαν και έδωσαν τα χέρια με την παρουσιάστρια πριν από αρκετό καιρό, ενώ όσο ήταν στον ΑΝΤ1, δεν μπορούσε να αναφέρει κάτι.

Στην Ελένη επιστρέφει ο τηλεοπτικός συνοδοιπόρος της για περισσότερο από 20 χρόνια, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και βέβαια, η γυναικεία παρουσία που θα βρίσκεται ξανά στο τραπέζι της εκπομπής, που δεν είναι άλλη από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Δίπλα στην αγαπημένη παρουσιάστρια θα βρεθεί και ένας Κύπριος παρουσιαστής, που δεν είναι άλλος από τον Σάββα Πούμπουρα. Το όνομα του ακουγόταν εδώ και αρκετό καιρό, ενώ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ίδιος δεν έχει υπογράψει ακόμη, αν και οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια.

Αφήστε μια απάντηση