Ο Δήμος Πάφου τιμά και θυμάται τα θύματα της τουρκικής εισβολής

Σήμερα που η Άγκυρα εμφανίζεται πιο απειλητική και αδιάλλακτη από ποτέ, το χρέος μας απέναντι σε εκείνους που θυσίασαν τη ζωή τους στο βωμό της δημοκρατίας και της αντίστασης αλλά και σε εκείνους που έπεσαν στο πεδίο της τιμής αγωνιζόμενοι ενάντια στον Αττίλα, γίνεται ακόμη πιο έντονο και επιτακτικό, αναφέρει ο Δήμος Πάφου σε σχετική ανακοίνωση. Είναι, προσθέτει, το χρέος να θυμόμαστε και να αντιστεκόμαστε, να μη ξεχνούμε και να μην παραγράφουμε τίποτα, μέχρι την πολυπόθητη εκείνη μέρα της λευτεριάς και της δικαίωση.

Στο μεταξύ με ένα σεμνό μουσικό αφιέρωμα για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, ο Δήμος Πάφου εκφράζει για άλλη μια χρονιά την αταλάντευτη βούλησή του να διατηρήσει αναλλοίωτη τη μνήμη και άσβεστο τον πόθο για λευτεριά της βασανισμένης πατρίδας μας.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, απόψε στις 8.00 μ.μ. οργανώνει στην Πλατεία Κέννεντυ συναυλία μνήμης και τιμής με τους Άδωνη Μιχαηλίδη, Άκη Γεωργίου και Κυριάκο Ορθοδόξου. Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση