Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητo

Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται σε σχέση με το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε σε όχημα στην περιοχή Δασούδι έδαφος Κουκλιών της επαρχίας Πάφου και πλησίον του Στρατοπέδου ΚΕΝ Αναρίτας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Τσαπής ανέφερε πως «περίπου η ώρα 07:00 σήμερα το πρωί μετά από πληροφορία ότι σε συγκεκριμένη περιοχή πλησίον  στην κοινότητα της Αναρίτας υπήρχε φωτιά μετέβησαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου».

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, κατά την διάρκεια των εξετάσεων εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο το οποίο καταστράφηκε από την φωτιά. Επίσης εντοπίστηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο κ. Τσαπής σημείωσε πως η Αστυνομία, βρίσκεται στα αρχικά στάδια  και αναμένονται να γίνουν εξετάσεις από τους ιατροδικαστές και άλλα μέλη των υπηρεσιών. Επεσήμανε τέλος πως όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.

Σημειώνεται πως η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και κλήθηκε ιατροδικαστής και η υπηρεσία εγκληματολογικών ερευνών του Αρχηγείου για εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση