Συνδετήριος δρόμος Γεροσκήπου

Υπάρχουν μελανά σημεία στον νέο δρόμο που πρέπει να επιδιορθωθούν…

Ο Συνδετήριος δρόμος από το κέντρο της Γεροσκήπου προς το παραλιακό μέτωπο έχει ολοκληρωθεί. Είναι ένα αναγκαίο έργο που έπρεπε να γίνει. Να συνδέσει το παραλιακό μέτωπο με το κέντρο της Γεροσκήπου. Να ωφεληθούν όλοι για το καλό της ανάπτυξης και ευημερίας του τόπου μας. Αν αυτό το έργο αξιοποιηθεί σωστά θα είναι η ραχοκοκαλιά της ανάπτυξης.
Η μικρή και σύντομη παρέμβαση μου σκοπό έχει να διορθώσουμε κάποια προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί με τον νέο συνδετήριο δρόμο.
Με την ολοκλήρωση του έργου έχω διαπιστώσει αρκετά προβλήματα όσον αφορά την όδευση του δρόμου. Τα θεωρώ πολύ σημαντικά σε σημείο που αν δεν γίνει κάτι θα θρηνήσουμε θύματα. Υπάρχουν πολύ επικίνδυνες στροφές η καλύτερα θα τις ονόμαζα πολύ επικίνδυνες καμπές στο δρόμο. Πολλοί δε είναι οι οδηγοί κυρίως νεαροί που δοκιμάζουν τις δυνατότητες των οχημάτων τους με αποτέλεσμα να γίνονται πολύ επικίνδυνοι ιδιαίτερα στις στροφές του δρόμου.
Είναι δε αυτονόητο ότι η αστυνομική διεύθυνση Πάφου πρέπει να εμπλακεί για τον έλεγχο ταχύτητας.
Μετά τον κυκλικό κόμβο ερχόμενος από την παραλία και οδεύοντας προς το κέντρο της Γεροσκήπου, υπάρχει μια πολύ επικίνδυνη στροφή με ορατότητα μηδέν. Και Αντίθετα φτάνοντας από Γεροσκήπου προς τον κυκλικό κόμβο υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ του σημείου που σταματάς για να εισέλθεις / περάσεις τον κυκλικό κόμβο.
Η δε ορατότητα στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ περιορισμένη.
Στο Νότιο παρακαμπτήριο (Δρόμος Αεροδρομίου) πρέπει να κλαδεύονται τα φυτά για καλύτερη ορατότητα των οδηγών. Μεγαλώνουν αρκετά και η ορατότητα σε δύο σημεία είναι πολύ επικίνδυνη. Αναφέρομαι στο σημείο:
-Ερχόμενος από τα GO-KARTS και μπαίνοντας στον Νότιο παρακαμπτήριο υπάρχουν μεγάλα φυτά στην μέση του δρόμου που δυσκολεύουν την ορατότητα των οδηγών.
-Ερχόμενος από το παραλιακό μέτωπο και αντικρίζοντας τον προαναφερθέντα κυκλικό κόμβο και πάλι εκεί στην μέση του δρόμου που διαχωρίζει τις δύο κατευθύνσεις υπάρχουν μεγάλα φυτά. Που δυσκολεύουν την ορατότητα των οδηγών.
Το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες να βρούμε λύσεις.

Ανδρέας Χριστοφίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Γεροσκήπου – ΔΗ.ΣΥ.

Αφήστε μια απάντηση