Θέλει να ψωνίσει από το πάνω ράφι!

Ο Τιμούς Κετσπάγια έχει προθέσεις για πολύ ποιοτική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή κρίνοντας από τα ονόματα που έχει στη λίστα του. Πιο συγκεκριμένα, ο Γεωργιανός βλέπει Βαλεριάν Κβίλια, Σέρτζε Ακά και Γκιόργκι Αμπουρτζάνια.

Για τον Κβίλια είναι γνωστό εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της «Κυρίας», όμως αυτό είναι δύσκολο το ενδεχόμενο συμφωνίας, λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του Γεωργιανού μέσου.

Στην περίπτωση του Ακά, το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνουν οι Γαλατασαράι και Μπεσίκτας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού. Σε μια τέτοια περίπτωση προφανώς και δεν μπορεί η Ανόρθωση να ανταγωνιστεί τις τουρκικές ομάδες, κυρίως στο οικονομικό.

Σχετικά με τον άλλο Γεωργιανό μέσο, Αππουρτζάνια, ο οποίος πέρασε από τη «Μεγάλη Κυρία» τις χρονιές 2014-2016, ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως ενδιαφέρεται και η Καρταχένα, ομάδα στην οποία έπαιξε την περσινή σεζόν. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης πρόκειται να μιλήσει μαζί του και αναμένουμε να δούμε αν τελικά θα επιστρέψει στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Αφήστε μια απάντηση