Γαλάζια σημαία για 25 χρόνια στα Δημοτικά Μπάνια!

Η παραλία των Δημοτικών Μπάνιων με τη φετινή βράβευση της με γαλάζια σημαία, καταρρίπτει άλλο ένα ρεκόρ αφού θα συμπληρώσει είκοσι πέντε (25) αδιάλειπτα χρόνια, στα οποία λαμβάνει αυτό τον τίτλο!
Όπως τόνσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: “Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η δική μας αγαπημένη παραλία των Δημοτικών Μπάνιων, συνεχίζει αυτή τη μεγάλη πρωτιά, γεγονός που αποδεικνύει ότι έχει κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά.
Πρόκειται για μια μεγάλη αναγνώριση αφού πολύ λίγες παραλίες σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν αυτό το προνόμιο να βραβεύονται κάθε χρόνο με γαλάζια σημαία…!”
Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: “Πέραν από τη μεγάλη μας ικανοποίηση, το γεγονός αυτό μας γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες ο καθένας από την δική του πλευρά να συμβάλουμε, για να έχουμε ολόχρονα καθαρές θάλασσες…”
Οι παραλίες της Πάφου που εξασφάλισαν γαλάζιες σημαίες για τη φετινή χρονιά είναι: Δημοτικά Μπάνια, Βρυσούθκια Α, Βρυσούθκια Β, Αλυκές, Παχύαμος και Φάρος.
Στη Γεροσκήπου οι παραλίες Δημοτική παραλία και Λαϊκή Παραλία και Παχύαμος 1.
Για πρώτη χρονιά εξασφαλίζει γαλάζια Σημαία η παραλία Κοτζιάς στην Λέμπα.
Στην Πόλη Χρυσοχούς οι παραλίες Δημοτική Παραλία και Δασούδι, στο Νέο Χωρίο οι παραλίες Σούλι, Ξησταρόκαμπος και Χάλαβρο και στην Πέγεια οι παραλίες Κόλπος Κοραλλίων, Λαουρού και Καφίζη.

Αφήστε μια απάντηση