Ξεπεράστηκε η εμπλοκή

Για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων στο Δήμο Πάφου

Εμπλοκή παρουσιάστηκε στην υλοποίηση του σχεδιασμού για αναβάθμιση γηπέδων και άλλων αθλητικών χώρο στην Πάφο.
Ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσέλεπος απέδωσε την καθυστέρηση που παρατηρείται στις αλλαγές που έπρεπε να εγκριθούν από τον ΚΟΑ και αφορούσαν πρόσθετες εργασίες. Ανέφερε χαρακτηριστικά, πως όταν ξεκίνησε ο εργολάβος τις αναβαθμίσεις διαπιστώθηκε ότι το υπόστρωμα των πρέμιξ δεν ήταν κατάλληλο και έπρεπε να αντικατασταθεί.
Διαβεβαίωσε ωστόσο ότι το έργο θα υλοποιηθεί κανονικά και μέχρι τον Ιούνιο θα ολοκληρωθεί, μετά την υπογραφή του συμβολαίου για την αναβάθμιση έξι χώρων αθλοπαιδιών, με μια συνολική δαπάνη 255 χιλιάδων ευρώ.
Τα έργα αναβάθμισης αφορούν στους δύο χώρους αθλοπαιδιών που βρίσκονται επί της λεωφόρου Αλεξανδρουπόλεως, τους δύο χώρους που βρίσκονται επί της οδού Κάνιγγος, στα οικόπεδα Αχμέτ Ρασίντ, τον χώρο επί της οδού Αγίου Διονυσίου στην περιοχή του Κολυμβητηρίου και τον χώρο επί της οδού Μιντχάτ Πασά στον Μούτταλο.
“Στους χώρους αυτούς θα τοποθετηθούν ακριλικά πατώματα και νέος εξοπλισμός”, είπε, “ενώ θα γίνουν περιφράξεις, δαπεδοποιήσεις, ενίσχυση του φωτισμού και άλλες βελτιωτικές εργασίες.
Οι εργασίες θα αρχίσουν άμεσα και αναμένεται να αποπερατωθούν εντός τριών μηνών”. Το έργο χρηματοδοτείται κατά 85% από τον Κ.Ο.Α., στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάπτυξης Κοινωνικού Αθλητισμού.

Αφήστε μια απάντηση