Πρασινίζει η Γεροσκήπου

Δύο νέους χώρους πρασίνου δημιουργεί ο Δήμος Γεροσκήπου στην συνοικία της Κολώνης με συμβολή Αθηνοδώρου…

Δυο νέα πάρκα δημιουργεί ο Δήμος Γεροσκήπου στην συνοικία της Κολώνης, αφού ο Δήμος εφαρμόζει μια φιλική προς το περιβάλλον πολιτική, έχοντας φυτέψει το τελευταίο διάστηκα πέραν από δυο χιλιάδες δέντρα.
Ο Δήμος Γεροσκήπου σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών και Έρευνας «Ακτή» και την Πρωτοβουλία Πολιτών «100.000 δένδρα στην Πάφο» οργάνωσαν χτες εκστρατεία δενδροφύτευσης δύο χώρων πρασίνου στην οποία συμμετείχαν και μέλη της Λέσχης «Lions» Πάφου αλλά και αρκετοί εθελοντές.
Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου σε γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει πως δεντροφυτεύτηκαν δύο χώροι πρασίνου επί των οδών Χριστοφόρου και Βέρας Παϊση.
Το Πάρκο συνέχισε, επί της οδού Βέρα Παϊση θα φέρει το όνομα του αείμνηστου συνδημότη τους Ανδρέα Αθηνοδώρου.
Μέσα στο επόμενο διάστημα προστίθεται στην ανακοίνωση, θα γίνει η διαμόρφωση του με διαδρόμους, παιχνίδια, αναψυκτήριο, και χώρους στάθμευσης. Μάλιστα, από το σημείο αυτό θα ξεκινά συνέχισε ο κ. Παυλίδης γραμμικό πάρκο, μήκους 3,5 χιλιομέτρων που θα καταλήγει στους «Επτά αη Γιώργηδες».
Από την πλευρά της η Άννα Τσέλεπου εκ μέρους του Κέντρου Μελετών και Έρευνας «Ακτή», συνεχάρη τον Δήμο Γεροσκήπου αλλά και όλους τους κοινωνικούς φορείς που εργάζονται για την ανάπτυξη του πρασίνου στην Πάφο. Ο συνδυασμός πρασίνου και θάλασσας είναι μοναδικός και είναι κάτι που μπορεί κάποιος να απολαύσει στην Πάφο, κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση