ΠΑΣΥΞΕ: Ο 13ος καταβάλλεται βάσει πραγματικού εργάσιμου χρόνου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων διαβεβαιώνει ότι οι ξενοδόχοι δεν αρνούνται σε καμιά περίπτωση να καταβάλουν τον 13ο μισθό και ήδη αρκετές από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις το έχουν πράξει με βάση την πάγια πρακτική που ακολουθείται εδώ και χρόνια, δηλαδή  αναλογικά με βάση τον πραγματικό εργάσιμο χρόνο εκάστου εργαζομένου.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΥΞΕ εκφράζει τη λύπη του «για το ύφος και το περιεχόμενο που έχουν επιλέξει οι συνδικαλιστικές οργανώσεις να χρησιμοποιήσουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν».

«Οι ξενοδόχοι δεν αρνούνται σε καμμιά περίπτωση να καταβάλουν τον 13ο μισθό και ήδη αρκετές από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις το έχουν πράξει με βάση την πάγια πρακτική που ακολουθείται εδώ και χρόνια, δηλαδή  αναλογικά με βάση τον πραγματικό εργάσιμο χρόνο εκάστου εργαζομένου», αναφέρει.

Προσθέτει ακόμα ότι είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε για συζήτηση και επεξήγηση  των προαναφερθέντων αν χρειαστεί, για να προσθέσει ότι «σίγουρα οι ύβρεις, οι χαρακτηρισμοί και οι απειλές δεν εμπίπτουν στο πλαίσιο της επίλυσης οποιονδήποτε θεμάτων».

Τέλος, αναφέρει ότι «ο 13ος μισθός θα καταβληθεί και ήδη ξεκίνησε να καταβάλλεται πάντοτε βάση της πάγιας πρακτικής που αφορά τον τομέα μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση