Προσωπική απολογία Υπουργού Υγείας για την ταλαιπωρία εργαζομένων για τεστ

Με ανάρτηση του στο twitter ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου εκφράζει τις απολογίες του σε όλους τους εργαζόμενους για την ταλαιπωρία τους για εξασφάλιση του μοριακού τεστ κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας αναφέρει «θα ήθελα να απολογηθώ και προσωπικά σε όλους τους εργαζόμενους, ειδικά στην επαρχία Λεμεσού, που ταλαιπωρήθηκαν και ακόμα και σήμερα ταλαιπωρούνται στην προσπάθεια εξασφάλισης του απαραίτητου μοριακού τεστ για μετακινήσεις από και προς τη Λεμεσό και Πάφο».

Σημειώνει δε ότι «έγινε λάθος εκτίμηση ως προς τον αριθμό των τεστ που απαιτείτο να γίνουν στην επαρχία Λεμεσού και από την περασμένη Κυριακή γίνονται ενέργειες επίλυσης του προβλήματος».

Στην ανάρτηση του ο Υπουργός υπενθυμίζει πως έχει δοθεί παράταση μιας μέρας για τη διενέργεια του εργαστηριακού ελέγχου από τους εργαζόμενους, καθώς οι έλεγχοι της τροχαίας θα αρχίσουν την Πέμπτη στις 05:00 και πως αύριο θα προστεθούν ακόμη δυο σημεία δειγματοληψίας που θα ανακοινωθούν αργότερα (σύνολο τέσσερα).

Τέλος διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο παραμένει σε εγρήγορση και συνεχίζει την προσπάθεια να δίνει λύσεις εκεί και όπου εντοπίζονται κενά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση