Στην ΕΠΑ η αλλαγή ιδιοκτησίας του Aldiana

Στην Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού βρίσκεται η απόκτηση του ξενοδοχείου Aldiana Club Zypern Hotel, από τη συνεργασία TUI- Muskita Tourist Enterprises Ltd.

Με κοινοποίησή τους προς την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού γνωστοποίησαν ότι προτίθενται να προβούν στην απόκτηση κοινού  ελέγχου του Aldiana Club Zypern Hotel, το οποίο μετά την ολοκλήρωση της πράξης θα λειτουργεί ως Robinson Club Cyprus.

Όπως αναφέρει η ΕΠΑ, η Muskita Tourist Enterprises Ltd ανήκει στον όμιλο εταιρειών Muskita, ο οποίος δραστηριοποιείται στην ιδιοκτησία ξενοδοχείων, στην εμπορία αλουμινίου και στα ακίνητα.

Η Robinson Club GmbH ανήκει στον όμιλο TUI, του οποίου μητρική εταιρεία είναι η TUI AG. «Ο εν λόγω όμιλος εταιρειών αποτελεί ένα πολυεθνικό όμιλο ταξιδιού και τουρισμού και δραστηριοποιείται μέσω αεροπορικών εταιρειών, ταξιδιωτικών πρακτόρων, κρουαζιερόπλοιων, θέρετρων και ξενοδοχείων», σημειώνεται.

Η ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται στο χωριό Αλαμινός στην επαρχία Λάρνακας επί του παρόντος ανήκει στη Muskita Tourist Enterprises Ltd.

Αφήστε μια απάντηση