Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Εκπαιδευτικό Εστιατόριο του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου

Σε μια σεμνή τελετή και με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων πρόληψης για την πανδημία του Κορωνοϊού COVID-19, πραγματοποιήθηκαν, τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Εκπαιδευτικού Εστιατορίου του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ) στους κήπους του Ινστιτούτου.

Το σημαντικό αυτό έργο χρηματοδοτήθηκε από δωρητές και υποστηρικτές του έργου του ιστορικού, δημόσιου τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Την τελετή άνοιξε με χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΞΙΚ, κ. Κύπρος Κυπριανού. Ακολούθησε ομιλία της Διευθύντριας του ΑΞΙΚ δόκτορος Εύης Σωτηρίου. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης, ο κ. Χρίστος Μουσκής, Πρόεδρος των Muskita Hotels Ltd και Διευθύνων Σύμβουλος των Amathina Luxury Hotels Ltd, εκ μέρους των δωρητών.

Στην τελετή συμμετείχαν μεταξύ άλλων αξιωματούχοι δημόσιων οργανισμών του Τουρισμού, στελέχη ξένων Πρεσβειών, εκπρόσωποι οργανωμένων φορέων και επαγγελματιών της ξενοδοχειακής, επισιτιστικής και ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας, ακαδημαϊκοί, εκπαιδευτικοί και φοιτητές.

Αφήστε μια απάντηση