Συστήνονται ξανά από… νέα βάση ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC

Οκτώ περίπου μήνες μετά την τελευταία τους συνάντηση ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC αναμετρώνται ξανά σε ένα ματς “φωτιά”, με τις δύο ομάδες να “συστήνονται” εκ νέου μετά και την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού…

Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν Πάφος και ΑΠΟΕΛ ήταν στις 23/2/2020, όπου οι γαλάζιοι πήραν την νίκη με 2-0 στο “Στέλιος Κυριακίδης”, ωστόσο από τότε έχουν αλλάξει πολλά…

Αέρας πλήρης ανανέωσης στο ΑΠΟΕΛ που από το αρχικό σχήμα του περασμένου Φεβρουαρίου ΜΟΝΟ οι Ντε Βινσέντι και Γένσεν βρίσκoνται φέτος στο ρόστερ. Από τους αναπληρωματικούς μόνο οι Γουήλερ και Σιέλης είναι και φέτος στην ομάδα.

Από την πλευρά της Πάφου έξι από τους έντεκα “βασικούς” του Φεβρουαρίου είναι και φέτος στο ρόστερ του Κάμερον Τόσακ. Οι Ρούτκο, Αραγιούρι, Βαλεριάνος, Βαλακάρι, Βα, Μπεριγκό είναι στο ρόστερ, ενώ ο Καμπράλ διαγράφηκε από την Πάφο αφού είναι τραυματίας. Από τους αναπληρωματικούς Πέτρου, Ανγκούλο, Αντωνίου και Λελιούκιν ήταν τον Φεβρουάριο του 2020 στον πάγκο και είναι και την νέα σεζόν στην ομάδα.

Ολική σχεδόν η μεταμόρφωση του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, κράτησε τον κορμό της η Πάφος και έκτισε πάνω σε αυτόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Ουζουνίδης και Τόσακ προετοιμάζουν τα πλάνα τους ενόψει του Σαββατιάτικου ματς γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το θετικό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες.

Αφήστε μια απάντηση