Εξοργισμένοι οι Βρετανοί μποϊκοτάρουν το Netflix μετά τη συμφωνία με Meghan και Harry

Ένα συμβόλαιο διαρκείας με την πλατφόρμα του Netflix υπέγραψαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, για μια σειρά από ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σεναριογραφικές τηλεοπτικές εκπομπές και παιδικές σειρές.

«Οι ζωές μας, ανεξάρτητα η μία από την άλλη, και ως ζευγάρι μας επέτρεψαν να κατανοήσουμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος: του θάρρους, της ανθεκτικότητας και της ανάγκης για σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων.

Μέσα από τη δουλειά μας σε διαφορετικές κοινότητες και περιβάλλοντά, θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε φως στις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία περιεχομένου που ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα», ανέφεραν οι Meghan και Harry σε μια κοινή τους δήλωση.

Μόλις επιβεβαιώθηκε η είδηση ωστόσο, πολλοί Βρετανοί έσπευσαν να εκφράσουν τον θυμό τους στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ κάποιοι αποφάσισαν να διαγράψουν το Netflix από τις συσκευές τους.

«Όχι μόνο δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι έχουν να πουν, αλλά επιπλέον θα ακυρώσω τη συνδρομή μου». «Εάν το Netflix θέλει να σπαταλήσει τα χρήματά του, είναι η επιλογή τους, αλλά έχουμε επίσης την επιλογή να ακυρώσουμε τη συνδρομή μας. Υπάρχουν και άλλες πλατφόρμες»,  είναι μερικές από τις δηλώσεις κάποιων ενοχλημένων Βρετανών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Express.

Αφήστε μια απάντηση