Στην περιοχή Κοίλης συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 28χρονου

Επανήρχισαν σήμερα οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή της Κοίλης  αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Επαρχίας Πάφου, για τον εντοπισμό του Δημήτρη Αντωνίου, 28 ετών από την Πάφο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 15 Μαρτίου 2020.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες συνεχίζονται ανελλιπώς από την ημέρα που καταγγέλθηκε η εξαφάνιση, ενώ και σήμερα ομάδα της αστυνομικής διεύθυνσης έχει επιστρατευθεί για τον εντοπισμό του 28χρονου.

Στις έρευνες συνδράμει το ελικόπτερο της Αστυνομίας, το οποίο διεξάγει χαμηλές πτήσεις, μέλη της Πολιτικής Άμυνας, επαγγελματίες δύτες, φίλοι και συγγενείς του 28χρονου, εθελοντές και ανιχνευτικοί σκύλοι της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία διερευνά διάφορες πληροφορίες που εξασφάλισε και  σχετίζονται με τον 28χρονο και τα σημεία που εθεάθη.

Σημειώνεται πως το όχημα του 28χρονου εντοπίστηκε κλειδωμένο σε περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, ενώ τελευταία φορά εθεάθη στην περιοχή της Κοίλης.

Έρευνες έχουν διενεργηθεί και στο παραλιακό μέτωπο του Ακάμα, αλλά και στο διαμέρισμα της Πόλης Χρυσοχούς.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση