Αρνητικά τα τέστ των ασθενών της Μονάδας Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου

Αρνητικά για κορωνοϊό είναι τα αποτελέσματα των ασθενών της Μονάδας Αιμοκάθαρσης που υποβλήθηκαν σε σχετική δειγματοληψία μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα ασθενούς της ίδιας ομάδας, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου Δρ. Λάκη Γιουκά.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Γιουκάς  ανέφερε πως ολοκληρώθηκε η δειγματοληψία σε όλους τους ασθενείς που βρίσκονται στην ίδια ομάδα με το επιβεβαιωμένο κρούσμα ασθενή της Μονάδας Αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά.

Επεσήμανε επίσης πως η Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου λειτουργεί κανονικά, με προσωπικό της Μονάδας, που έχει εφοδιαστεί με προστατευτικές στολές και μάσκες και χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Σημειώνεται πως ο ασθενής στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Πάφου που  προσεβλήθη από κορωνοϊό, παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου με κάποια συμπτώματα και στάλθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου επιβεβαιώθηκε τελικά ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό

ΠΗΓ ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση