Πράσινα βραβεία στην Κισσόνεργα

Πρωτοπορεί σε ανακύκλωση και εξοικονόμηση ενέργειας

Σε διαγωνισμό που προκήρυξε το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης η κοινότητας της Κισσόνεργας εξασφάλισε το βραβείο ‘Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου’.

Η αξιολόγηση έγινε από Ειδική  Επιστημονική επιτροπή με την Κισσόνεργα να λαμβάνει το  βραβείο ‘Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου’ σε δύο κατηγορίες : Στην κατηγορία Διαχείριση Αποβλήτων  για το έργο «1η Κοινότητα στην Ανακύκλωση’ και στην κατηγορία Αειφόρος Ενεργειακή Κατανάλωση  για το έργο «1η Κοινότητα στην εφαρμογή σχεδίου εξοικονόμησης ενέργειας στον οδικό φωτισμό (φώτα LED)

Τα βραβεία παρέλαβε ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Κισσόνεργας, Γιώργος Στυλιανού, σε ειδική τελετή στο προεδρικό ανέφερε ότι η βράβευση είναι πολύ  τιμητική για την κοινότητα και τους δημότες της, αφού αποτελεί επιστέγασμα στοχευόμενων  πολιτικών και  συντονισμένων προσπαθειών του Κ.Σ. Κισσόνεργας για προστασία του περιβάλλοντος.

Σε δηλώσεις του στο Ράδιο Κόσμος ο κ. Στυλιανού εξέφρασε την ικανοποίηση του από την εξέλιξη αυτή και συγχάρηκε του κατοίκους της Κισσόνεργας οι οποίοι όπως είπε ανταποκριθήκαν θετικά στο κάλεσμα του κοινοτικού συμβουλίου και στις πράσινες πολιτικές που εφαρμόστηκαν με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην κοινότητα

Αφήστε μια απάντηση