Πρώτη προπόνηση για την Εθνική Ανδρών ενόψει Σκωτίας

Την πρώτη της προπόνηση είχε χθες η Εθνική Ανδρών ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου στο ΓΣΠ με την Σκωτία (16:00). Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ, στην παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών πλην του Τζέισον Δημητρίου που λόγω της πτήσης του από την Αγγλία, δεν πρόλαβε την προπόνηση.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, στη χθεσινή προπόνηση, είχε την πρώτη του παρουσία στην Εθνική Ανδρών ο Δημήτρης Θεοδώρου. Εκτός αποστολής τέθηκε ο Ρενάτο Μαρκάσα. Ο Μαρκάσα ήταν παρών στην προπόνηση, εξετάστηκε από το γιατρό της Εθνικής και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αφού, ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να τεθεί στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν.

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε διάφορα γκρουπ, ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που πήραν με τις ομάδες τους το Σαββατοκύριακο.

Στην προπόνηση έδωσε το παρόν του και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας μαζί με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο κ. Κούμας, απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της προπόνησης, τους ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Κάναμε μια διαδρομή σε αυτή τη διοργάνωση με τις ατυχίες μας, τα καλά και τα κακά παιχνίδια, ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας. Όμως, τώρα, είμαστε σε ένα κομβικό σημείο στον αγώνα με την Σκωτία. Μια νίκη με την Σκωτία θα είναι ιστορική γιατί για πρώτη φορά η Εθνική θα τερματίσει στην 3η θέση, κάτι που θα αποτελέσει ένα εφαλτήριο για το μέλλον», είπε.

Η προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με την Σκωτία συνεχίζεται με προπόνηση σήμερα το πρωί, επίσης στο ΓΣΠ.

Αφήστε μια απάντηση