Υπό κράτηση δυο άτομα για παράνομη κατοχή περιουσίας στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 29 ετών, για παράνομη κατοχή περιουσίας και μαχαιροφορία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη των δύο προσώπων έγινε χτες στις  8.30μ.μ. στην περιοχή Πέγειας, όταν  μέλη του ΟΠΕ Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα στο οποίο επέβαιναν , έπειτα από πληροφορία ότι πιθανόν εντός του οχήματος να υπήρχε κλοπιμαία περιουσία.

Από τον έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος δύο μαχαίρια, 25 ξένα χαρτονομίσματα, γυναικεία σκουλαρίκια, ένα κουτί το οποίο περιείχε έξι πακέτα καπνού τον 50 γραμμαρίων, ένα ρολόι και το χρηματικό ποσό των 410 ευρώ, για τα οποία τα δύο πρόσωπα ανακρινόμενα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 29χρονου στην Πάφο, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, διάφορα ξένα χαρτονομίσματα, οικοδομικά εργαλεία, ένα κινητό τηλέφωνο, μία τηλεόραση, αριθμός κλειδιών, καθώς και διάφορα χρυσαφικά, για τα οποία επίσης δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου, συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Αφήστε μια απάντηση