Ήταν πλαστά

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 28χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και παραχάραξης, κυκλοφορίας και κατοχής παραχαραγμένου νομίσματος.
Ο 28χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου ύστερα από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 53χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος στην Πάφο, ότι άγνωστος άντρας ο οποίος μετέβη στο κατάστημα του, του ζήτησε να του αλλάξει το χρηματικό ποσό των 165.000 ρούβλια σε ευρώ.
Ο παραπονούμενος, αφού έδωσε στον ύποπτο το ποσό των 1.815 ευρώ στη συνέχεια, υποπτεύθηκε ότι τα ρούβλια ήταν πλαστά κάλεσε την Αστυνομία. Ακολούθως, έξω από το υποστατικό του 53χρονου θεάθηκε δεύτερος άντρας, ο οποίος ζήτησε επίσης να αλλάξει χρήματα. Ο 53χρονος με τη βοήθεια μελών της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε καθήκον στον παραλιακό δρόμο, προσέγγισαν τον άγνωστο άντρα, ο οποίος κρατούσε τέσσερα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων Αμερικής, τα οποία όπως ανέφερε ήθελε να αλλάξει σε ευρώ. Αφού διαπιστώθηκε ότι τα δολάρια δεν έφεραν σειριακό αριθμό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
Στο μεταξύ με ανακοίνωση η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι προσεκτικό στις συναλλαγές και αγοραπωλησίες του, ιδιαίτερα όταν αυτές γίνονται με ξένο συνάλλαγμα.

Αφήστε μια απάντηση