Επεισόδιο έξω από το οίκημα Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ στην Πάφο

Επεισόδιο δημιουργήθηκε μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και δύο προσώπων που επέβαιναν οχήματος χτες στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο πρόσωπα που επέβαιναν οχήματος στις 14:20 χτες νωρίς το απόγευμα και βρίσκονταν καθ οδόν για να παρακολουθήσουν αγώνα ποδοσφαίρου στην Πάφο, όταν σταμάτησαν στα φώτα τροχαίας που βρίσκεται έξω από το Οίκημα Συνδέσμου Φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, δέχτηκαν επίθεση από 15 με 20 άτομα, που φορούσαν φανέλες χρώματος πορτοκαλί.

Οι φίλαθλοι φέρονται να κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των δύο προσώπων που επέβαιναν του οχήματος και να τους περικύκλωσαν.

Τα δύο πρόσωπα εξήλθαν του οχήματος τους και τους ζήτησαν να απομακρυνθούν, ωστόσο οι φίλαθλοι αντί αυτού φέρονται να τους εξύβρισαν και να συνέχισαν κλωτσώντας το όχημα των παραπονούμενων, προκαλώντας διάφορες υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την καταγγελία αφαίρεσαν από τον έναν εκ των παραπονουμένων τη φανέλα του και απέσπασα από το όχημα  το πορτοφόλι του.

Συνελήφθη σχετικά με την υπόθεση πρόσωπο ηλικίας 26 ετών. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Από το επεισόδιο κανένας δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου αφού δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Οι εξετάσεις για το επεισόδιο συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ
 

Αφήστε μια απάντηση