Ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα κατασχέθηκαν από την Αστυνομία στο πλαίσιο πάταξης του ηλεκτρονικού τζόγου

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα κατασχέθηκαν από την Αστυνομία στο πλαίσιο της δράσης της Δύναμης για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και παράνομων στοιχημάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και των παράνομων στοιχημάτων, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων, διενήργησαν χθες βράδυ βάσει δικαστικών ενταλμάτων, έρευνες σε δύο υποστατικά στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στο πρώτο υποστατικό, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένας καταγραφέας κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, στον οποίο καταγράφονταν μέσω καμερών που ήταν εγκατεστημένες εκτός του υποστατικού, εικόνες από δημόσιο δρόμο κατά παράβαση του Περί Προσωπικών Δεδομένων Νόμου.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών οι οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν λειτουργούσαν ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, εντοπίστηκε ιστοσελίδα στην οποία απεικονίζονταν τυχερά παιχνίδια καζίνο.

Από περαιτέρω έλεγχο, εντοπίστηκε ακόμα αριθμός κουπονιών τυχερού παιγνίου, καθώς και κουπόνια παράνομων ιπποδρομιακών στοιχημάτων.

Στο δεύτερο υποστατικό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης πέντε φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλα αντικείμενα.

Οι υπεύθυνοι των υποστατικών κλήθηκαν στα γραφεία του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας για τα περαιτέρω.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση