Το απόγευμα αναχωρούν τελικά με την ‘Titan” Βρετανοί τουρίστες από την Πάφο

Το απόγευμα στις 18:00 αναχωρούν, τελικά, με με ναυλωμένη πτήση της Titan Airways για τη Μεγάλη Βρετανία, οι επιβάτες της Thomas Cook.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Χρύσα Ντζάνη, Eκπρόσωπος Τύπου της Hermes Airport ανέφερε πως η Hermes ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα τα ξημερώματα πρώτη πτήση Πάφος – Μάντσεστερ επαναπατρισμού ταξιδιωτών της Thomas Cook
που επρόκειτο να γίνει στις 02:35 σήμερα, έχει προγραμματιστεί εκ νέου για τις 18:00 σήμερα το απόγευμα από το αεροδρόμιο Πάφου, με την εταιρεία Titan Airways.

Η ρύθμιση αυτή, συνέχισε, έγινε λόγω της χρεοκοπίας της  Thomas Cook, ενός από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία του κόσμου.

Πρόσθεσε πως η Titan Airways εργάζεται σε συνεργασία με την πολιτική αεροπορία για να παρέχει πτήσεις επιστροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους επιβάτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή εκτός χώρας.

Επεσήμανε επίσης πως συνολικά αυτές τις μέρες επρόκειτο να ταξιδέψουν περίπου 3.600 Βρετανοί για τη Μεγάλη Βρετανία και να επαναπατριστούν που ταξιδεύουν με την εταιρεία Thomas Cook και από τα δύο αεροδρόμια Πάφου και Λάρνακας.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση