Δύο συλλήψεις στην Πάφο για υπόθεση διάρρηξης, κλοπής και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας, εκρηκτικών υλών και διαρρηκτικών εργαλείων, μαχαιροφορίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, διερευνά η Αστυνομία Πάφου, η οποία προχώρησε στη σύλληψη μιας 24χρονης και ενός 25χρονου, αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία στις 18:30 χθες, για πιθανή διάρρηξη σε κατοικία στη Χλώρακα. Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και στις 18:40 εντόπισαν σε κάποιο δρόμο στην περιοχή σταθμευμένο όχημα που δεν έφερε πινακίδες εγγραφής ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν 25χρονος.

Ανακρινόμενος ο 25χρονος ανέφερε πως υπεύθυνη οδηγός του οχήματος είναι η 24χρονη φίλη του, η οποία εκείνη την στιγμή δεν βρισκόταν στο σημείο, ωστόσο εντοπίσθηκε από την Αστυνομία, πέντε λεπτά αργότερα να κινείται πεζή στην περιοχή.
Σε έρευνα που έγινε στο όχημα στην παρουσία και των δύο, εντοπίστηκαν διάφορα κοσμήματα όπως σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, ένα ρολόι και αλυσίδες, δύο κινητά τηλέφωνα, διάφορα κέρματα και χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών, χρηματικό ποσό των 117 ευρώ καθώς δεντροκοπτική μηχανή, μαχαίρια, κατσαβίδια,φαναράκια, αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων, μεταξύ άλλων αντικειμένων. Για τα ανευρεθέντα τα δύο πρόσωπα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας ενώ η 24χρονη, που ανέφερε ότι τα κυνηγετικά φυσίγγια της ανήκουν, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Στη συνέχεια, από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει διάρρηξη κατοικίας στη Χλώρακα και στην αυλή της κατοικίας εντοπίστηκε μια τηλεόραση και μια συσκευή βίντεο και dvd player.

Και αυτά τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν από την Αστυνομία.

Τα δύο πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση και η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου.

Σημειώνεται ότι στην Κύπρο αναμένονται οι ιδιοκτήτες της κατοικίας, προκειμένου να αναγνωρίσουν τα αντικείμενα που είχαν στην κατοχή τους.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση