Υπό κράτηση 36χρονος σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 8 Σεπτεμβρίου, από την ιδιοκτήτρια της οικίας, η οποία βρίσκεται στην Πάφο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στις 8 Σεπτεμβρίου, ο ύποπτος εισήλθε στην κατοικία και έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 200 ευρώ. Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ εναντίον του 36χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Έπειτα από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 36χρονο στην Πάφο, γύρω στις 8.00 χθες το βράδυ και προχώρησαν στη σύλληψή του. Στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ενώ σε τσάντες του ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων αντικειμένων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου tablet, κάρτες μνήμης και φορητός σκληρός δίσκος αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι και αριθμός γυαλιών ηλίου.

Στις τσάντες επίσης εντοπίστηκαν ένα ψαλίδι οικοδομικών εργασιών και δύο αυτοσχέδια μαχαίρια με λεπίδα μήκους 13 εκατοστών.

Η Αστυνομία διερευνά κατά πόσον τα ανευρεθέντα αντικείμενα αποτελούν κλοπιμαία περιουσία, με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση