Η Στ. Κυριακίδου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Την διαβεβαίωση ότι θα εργαστεί με όλη της την ενέργεια σε στενή συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την ευημερία των Ευρωπαίων πολιτών, έδωσε απόψε η υποψήφια Ευρωπαία Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν, στο Στρασβούργο.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το περιεχόμενο της συνάντησης, η κ. Κυριακίδου ανέφερε ότι «η πρώτη μου συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Νταβίντ-Μαρία Σασόλι διεξήχθηκε σε εξαιρετικά εποικοδομητικό και θερμό κλίμα».

«Ευχαρίστησα τον Πρόεδρο Σασόλι για την στήριξη του στην προετοιμασία των ακροάσεων στο Ευρωκοινοβούλιο, και υπογράμμισα την προσήλωσή μου στις θεμελιώδεις ευρωπαϊκές αρχές, οι οποίες θα με καθοδηγήσουν κατά τη διάρκεια της θητείας μου, εάν επιβεβαιωθώ ως Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας», είπε.

Η κ. Κυριακίδου πρόσθεσε ότι «τόνισα επίσης στον Πρόεδρο Σασόλι ότι θα εργασθώ με όλη μου την ενέργεια για την ευημερία των Ευρωπαίων πολιτών, σε στενή συνεργασία πάντα με το Ευρωκοινοβούλιο, επιστρατεύοντας όλη μου την εμπειρία και τις γνώσεις που έχω αποκομίσει, για να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία των πολιτών μας, σε μια ανθρωποκεντρική Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου οι ανάγκες και οι προτεραιότητες του πολίτη είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα».

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

 

Αφήστε μια απάντηση