Σε διαθεσιμότητα ο ύποπτος 59χρονος καθηγητής

Εντός της ημέρας αναμένεται να αποσταλεί η επιστολή του Υπουργού Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη προς την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, με την οποία ζητά όπως τεθεί σε διαθεσιμότητα ο ύποπτος 59χρονος καθηγητής για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης μαθήτριας σε ξενοδοχείο της Πάφου.

Ο καθηγητής βρίσκεται υπό κράτηση από το περασμένο Σάββατο και για περίοδο οκτώ ημερών, με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αρνείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την 16χρονη και ισχυρίζεται ότι παρεξηγήθηκε η διαχυτικότητα του. .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Κόσμος η μαθήτρια συνεχίζει να εργάζεται κανονικά στο ξενοδοχείο ως μαθητευόμενη  Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου μάλιστα, βρίσκεται στο πλευρό της μαθήτριας και διαβεβαιώνει ότι όχι μόνον δεν υπήρξε  καμία προσπάθεια συγκάληψης της καταγγελίας, αλλά αντιθέτως από την πρώτη στιγμή ο καθηγητής που φέρεται να εργαζόταν παράνομα στο ξενοδοχείο τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ενημερώθηκε σχετικά η διεύθυνση του εκπαιδευτηρίου στο οποίο φοιτά η 16χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διεύθυνση του ξενοδοχείου φαίνεται ότι δεν γνώριζε ότι ο καθηγητής εργαζόταν ταυτόχρονα στον δημόσιο τομέα και στην τουριστική βιομηχανία και κατέβαλαν μάλιστα κανονικά τις πληρωμές προς το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Αφήστε μια απάντηση