Επίσκεψη στο Οινοποιείο Καμαντέρενα(ΣΟΔΑΠ) στο Στρουμπϊ πραγματοποίησε χθες ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης  

Επίσκεψη στο Οινοποιείο Καμαντέρενα(ΣΟΔΑΠ) στο Στρουμπϊ πραγματοποίησε χθες ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης  κατά την διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον Διευθυντή Ανδρέα Νικολαϊδη και με παραγωγούς της γύρω περιοχής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έτυχε ο Βουλευτής η  φετινή παραλαβή σταφυλιών άρχισε γύρω στις 15 Αυγούστου και αναμένεται να τερματιστεί στις 15 Οκτωβρίου ενώ μέχρι σήμερα έχουν παραληφθεί 2 εκατομμύρια κιλά σταφύλια και η τελική παραλαβή υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια κιλά.

Η ποιότητα των σταφυλιών  σύμφωνα με τον κ. Πιττοκοπίτη είναι εξαιρετική και είναι βέβαιο ότι και το κρασί που θα παραχθεί θα είναι εξαιρετικής ποιότητας ενώ οι  τιμές φέτος  όπως είπε, ήταν αυξημένες κατά 15% γεγονός που αφήνει τους παραγωγούς σχετικά ικανοποιημένους.

Διαπιστώνεται  για ακόμη μια φορά σημείωσε ο κ. Πιττοκοπίτης ότι ο ΣΟΔΑΠ διαχρονικά αποτελεί το κύριο στήριγμα των αμπελουργών και της υπαίθρου της Επαρχίας Πάφου και επιβάλλεται να διαφυλαχθεί ώς κόρη οφθαλμού.

Αφήστε μια απάντηση