Εντός των ημερών αρχίζει η κατασκευή του συνδετήριου δρόμου από τον βόρειο παρακαμπτήριο στη βιοτεχνική περιοχή της Πάφου.

Εντός των ημερών αρχίζει η κατασκευή του συνδετήριου δρόμου από τον βόρειο παρακαμπτήριο στη βιοτεχνική περιοχή της Πάφου. Με αφορμή την έναρξη του έργου ο Δήμος Πάφου προγραμματίζει μεγάλη εκστρατεία καθαριότητας και αναβάθμισης της βιοτεχνικής περιοχής. Ο Δήμαρχος Πάφου  Φαίδωνας Φαίδωνος δήλωσε πως τα συνεργεία του Δήμου θα ξεκινήσουν πρώτα από τα του οίκου του και τον χώρο της πρώην δημοτικής χονδρικής αγοράς και στη συνέχεια πρόσθεσε θα προχωρήσουν στην βιοτεχνική περιοχή. Στους επαγγελματίες της περιοχής τόνισε θα δοθεί διορία 10 ημερών να απομακρύνουν όλα τα άχρηστα υλικά γύρω από τα υποστατικά τους προειδοποιώντας ότι δεν θα επιδειχθεί καμιά ανοχή. Όλοι πρόσθεσε έχουν προειδοποιηθεί κατ επανάληψη και αυτή θα είναι η τελευταία διορία.

Εν τω μεταξύ με αφορμή καταγγελίες για περιοχές με σκουπίδια στο Αναβαργός ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε σε υποστατικό στο οποίο την περασμένη χρονιά τα συνεργεία του Δήμου απομάκρυναν κοτέτσι με 200 κότες και τώρα πρόσθεσε η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερα αφού στα υποστατικά που βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή φιλοξενούνται και γουρούνια. Η κατάσταση συνέχισε είναι απαράδεκτη και χωρίς την ενεργή συμμετοχή των πολιτών τα συνεργεία του Δήμου δεν μπορούν να καθαρίζουν καθημερινά όλες τις γειτονιές και τους δρόμους από τα σκουπίδια που αφήνουν οι ασυνείδητοι.

Αφήστε μια απάντηση