Τέσσερις Ιρανοί θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους στους δρόμους της Πάφου

Τέσσερα άτομα, ιρανικής καταγωγής, αποφάσισαν να λύσουν τις διάφορες που είχαν μεταξύ τους με ένα πολύ επικίνδυνο τρόπο. Για αρκετά λεπτά κυνηγούσαν  ο ένας τον άλλο στους δρόμους της Πάφου με τα οχήματα τους, μέσα σε γειτονιές όπου τρέχουν και παίζουν μικρά παιδιά. Η κατάληξη ήταν να πέφτει ο ένας με το όχημά του πάνω στο όχημα του άλλου για να το ακινητοποιήσει, και να χτυπιούνται στη μέση του δρόμου μπροστά σε έντρομους πολίτες.

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και πρόκλησης κακόβουλης ζημίας. Όλοι οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  Σήμερα παρουσιάσθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης δυο ημερών.

Σύμφωνα με την αστυνομία χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία για οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρια. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή των γραφείων της ΑΗΚ, όπου διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκε τροχαία σύγκρουση τριών αυτοκινήτων.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του πρώτου οχήματος ήταν 43χρονος, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια και άσπρη κρυσταλλική ουσία, βάρους πέντε γραμμαρίων περίπου. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο δεύτερο αυτοκίνητο, του οποίου οδηγός ήταν 35χρονος, εντοπίστηκε ένα κομμάτι οικοδομικό σίδερο μήκους 55 εκατοστών, το οποίο παραλήφθηκε για εξετάσεις.

Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο τρίτο όχημα, το οποίο οδηγείτο από 21χρονο με συνοδηγό 37χρονο, εντοπίστηκαν ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 45 εκατοστών και 29 πακέτα τσιγάρα. Τα τσιγάρα  κατασχέθηκαν στη συνέχεια από το Τμήμα Τελωνείων και στον 21χρονο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 80 ευρώ.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έχει στην κατοχή της Αστυνομία, ο 37χρονος, ο 35χρονος και ο 21χρονος, αφού εξήλθαν από τα οχήματά τους, με τη χρήση επιθετικών οργάνων, επιτέθηκαν και κτύπησαν τον 43χρονο, ενώ προκάλεσαν ζημιά και στον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου του.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

ΚΥΠΕ ΠΗΓΗ

 

Αφήστε μια απάντηση