Στην Πάφο θα γίνουν τα γυρίσματα τηλεοπτικού παιχνιδιού της Σουηδίας

Σύμφωνα με την  Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) μέσα στα πλαίσια των ενεργειών της για προβολή και ανάπτυξη της περιφέρειας Πάφου  και σε συνεργασία με  εταιρεία παραγωγής από την Σουηδία, θα γίνουν στην Πάφο τα  γυρίσματα του πολύ γνωστού Τηλεοπτικού προγράμματος “SUPERSTARS”.

Οι συντελεστές αρχίζουν να καταφθάνουν στην Πάφο από αύριο  Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου ενώ ήδη μέλη της ομάδας παραγωγής έχουν αρχίσει τις διαδικασίες προετοιμασίας των διαφόρων χώρων και σκηνικών.

Το συνεργείο αποτελείται από ομάδα πέραν των 60 ατόμων και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 1 -20 Οκτωβρίου 2019 σε αρκετά σημεία της επαρχίας Πάφου όπως στην ύπαιθρο, σε αρχαιολογικούς χώρους, σε σημεία ενδιαφέροντος, σε παραλίες κ.α .

Το  πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν καταξιωμένοι Σουηδοί αθλητές θα μεταδίδεται για περίοδο 3 μηνών από τηλεοπτικούς σταθμούς της Σουηδίας κάτι που για τη Πάφο σημαίνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε προβολή και γνωστοποίηση της περιοχής στην αγορά των βόρειων χωρών.

Η ΕΤΑΠ τονίζει ότι παρόμοιες προσπάθειες προσέλκυσης και άλλων οργανισμών τηλεοπτικών ή κινηματογραφικών παραγωγών αναμένεται να ενισχυθούν μιας και εκτός από τα πολύτιμα οφέλη προβολής της Πάφου, συμβάλλουν άμεσα και στην τοπική οικονομία .

Αφήστε μια απάντηση